Nästa ansökningsomgång

In English below

Minor Field Studies (MFS) är ett SIDA-finansierat stipendium på 27 000 kr för studenter som vill samla material till sin uppsats eller examensarbete  på kandidat- eller masternivå. En MFS ska genomföras i ett giltigt land under minst åtta sammanhängande veckor och kan utföras enskilt eller i par. (In English below).

Nästa ansöksningsdeadline blir under tidig vår 2020. Exakt datum samt datum för informationspass kommer att postas här när det närmar sig.


Next Application Round

Minor Field Studies is a scholarship of 27 000 SEK financed by Sida for students that want to collect data to their bachelor or master thesis. An MFS shall be conducted in an approved country during minimum eight continuous weeks. Information in English regarding qualifications and eligibility can be found here

The next application deadline will be early spring 2020. Exact dates and dates for information meetings will be posted here in due time.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *