11 svar på ”Ansökan / Application”

 1. Hej Emma,
  Det ska du absolut göra. Jag rekommenderar att du kommer på något av våra informationsmöten de kommande veckorna för att få mer information och tips inför deadline den 1 november. Mvh Ville

 2. Hej, är det möjligt att söka trots att ansökningstiden har gått ut? Vi är fyra tandläkarstudenter som är jättesugna på att åka iväg sommaren 2018.
  Tacksam för svar!

  1. Hej,

   Det finns en ny ansökningsdeadline som är den 1 november. Jag väntar dock på besked om det är möjligt att göra sin MFS under sommaren 2018.
   Har ni möjlighet får ni gärna komma på informationspasset idag i HS lokaler rum AS:U317 så kan vi prata lite mer, alternativt skicka ett e-mail till vilhelm.engstrom@mah.se så förklarar jag mer.
   /Vilhelm

 3. Hej jag är min kamrat är väldigt intresserade att få åka på MFS. Vi skriver examensarbete ht- 18, när ska vi söka ?
  Mvh Alexandra

  1. Hej Alexandra,
   Vad kul att ni är intresserade av MFS. Ska ni åka till hösten så kan ni inte söka nu den 1 november utan då får ni söka till vårens ansökningsomgång. Mer information för den ansökningsomgången kommer i början av 2018.
   Vänliga hälsningar,
   Vilhelm
   MFS-handläggare

  1. Hej Jonas,

   Nej tyvärr var deadline den 1 november och samtliga stipendium är nu utdelade.

   Vänliga hälsningar,
   Ville

 4. Hej! Jag kommer skriva examensarbete vårterminen 19, när börjar sökperioden för ansökningar? Finns det möjlighet att vara med på informationsträffar under våren för inspiration och få lite mer information kring hur processen ser ut?
  vänligen
  Fredrika

  1. Hej Fredrika,

   Vad kul att du är intresserad av MFS. Det är inte bestämt när årets ansökningsomgångar kommer att vara ännu då det kommer dröja innan vi får besked från UHR om hur många stipendium vi har att dela ut. Så fort vi har tagit beslut om datum så kommer jag att lägga upp information här på hemsidan och kommer då även planera in mina informationspass. Det kommer absolut bi något informationspass under våren så håll ögonen öppna. Du är även välkommen att boka in ett möte med mig om du skulle vilja.

   Vänliga hälsningar,
   Vilhelm
   International Office

 5. Hi I am currently enrolled in the English bachelors program (180 hp) since 2015 and during spring 2019 I wil lbe taking my “kandidat exam”.

  Can I do MFS?

  Is this open to all students?

  I am a woman, have PUT and speak english/spanish fluently.

  Where do I find the link written in English for the following link?

  https://blogg.mah.se/mfs/jag-vill-soka/

  Thanks for now!

  1. Hello!

   The answer to your first question is: Yes, you can do MFS! The answer to you second question is unfortunately that we do not have the information in English at the moment. Please send an email to MFS coordinator kajsa.khanye@mau.se and we can set up a phone meeting so you can get all the information.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *