Inlämning av uppsatsen

Nu har vi precis lämnat in vår uppsats för granskningsseminariet, yes!! Det som för bara en vecka sedan såg ut som ingenting blev till sist en uppsats tack vare långa dagar och feedback från vår handledare och vänner. Om exakt en vecka är vi tillbaka i kalla Sverige och kliver in på Malmö Universitet direkt från flygplatsen. Innan dess ska vi till Kokrobite och Accra. Imorgon lämnar vi Winneba vilket känns väldigt sorgligt, vi kommer sakna alla fina människor vi har träffat och den afrikanska känslan som vi båda har anpassat oss till – allt är inte så bråttom. Men det finns också mycket som vi längtar hem till och det ska bli väldigt skönt att landa hemma igen.

Men nu kopplar vi bort jobbet for ett tag (bortsett från förberedelser för opponering) och beger oss mot stranden en sista gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *