Första veckan!

HOLA!

Första veckan i Chile är snart avklarad och vi har det helt fantastiskt!

Det är sol och närmare 30 grader varje dag. Vi har dessutom redan hunnit med två intervjuer och har en tredje på gång som ska genomföras ikväll. Vi har märkt att det är lite maña maña när det kommer till tider och att ses men vi anpassar oss. Vi har fortfarande inte träffat våran kontaktperson och han har inte svarat på vårt senaste mejl, men det verkar som att det kommer gå fint att genomföra undersökningen iallafall.

På dagarna hänger vi mest på hotellet och läser, transkriberar och skriver vid poolen. På kvällarna försöker vi vara sociala och träffa människor. Vi har även upptäckt hur fantastiskt chilenskt vin är! Imorgon är det söndag och då tänkte vi ta vår första lediga pluggdag och åka till en fiskmarknad och sedan gå på second hand.
Adios!

Maria och Maggan 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.