Semestervecka!

Hej!

Nu var det väldigt länge sedan ni hörde från oss och vi ska försöka ge er en liten inläggsboom för att täcka upp för föregående veckor. Första veckan ni inte hörde från oss hade vi semester. Både Erik och Oliver var på besök och vi njöt av att kunna upptäcka lite andra delar av Ghana tillsammans. Vi var i Kakum national park, en regnskog med hängbroar att klättra på. Sammanlagt var det sju broar och en riktigt häftig upplevelse. Från toppen av djungeln såg vi stora klarblå fjärilar. Vi landade hos en italienare i Kokrobite. Namnet på den kuststaden är faktiskt lite komiskt, men det finns inga krokodiler där som tur är! Där åt vi italiensk mat och svalkade oss i en pool för första gången här.

Sista dagarna var vi i huvudstaden Accra där vi gick på marknader, besökte ett danskt slavfort och tittade på folk.

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *