Tack för kaffet och en ljuvlig stund i solen

Vårt äventyr är snart över och det har blivit dags att packa ihop sina saker för att åka hem. De senaste dagarna har varit stressiga både för att kunna få ihop en uppsats som vi är nöjda med men också att kunna hinna med allt det där som man vill se/göra. När vi kom hit för 9 veckor sen så tyckte vi båda att vi kommer ha lååååång tid här och hinna med mycket. Och visst har vi hunnit se en hel del och varit med om mycket men man vill väl alltid ha lite mer. Men det ska bli ganska skönt att komma hem efter en period utomlands. Det är med blandade känslor vi åker härifrån, det har varit en fantastisk upplevelse att få ta del av ett annat lands kultur och människor på ett ibland lite undersökande sätt. Vi har mött otroligt vänliga och hjälpsamma personer som bidragit till att vår vistelse blivit så bra. Kan ju erkänna att det varit perioder som det varit väldigt mycket arbetande men all stress och press kan glömmas bort en liten stund när solen lyser igenom molnen och man kan sitta och njuta av en kopp kaffe. Och ibland har man ett litet äventyr mitt framför näsan som när vi åt lunch häromdagen ute i trädgården och en kameleont trillade ner på Christina. Djurvän som hon är tog hon den lugnt  och lät den hämta sig från fallet och börja klättra omkring lite. Vi lyckades också äntligen komma ut i en närliggande skog, som vi pratat om att promenera i sen vi kom hit. Underbar natur och många spännande stigar att välja mellan, kändes kanske lite som att vandra i skogen  hemma tills man träffar på Safari – myror, som kan bitas ordentligt. Det fick Christina känna av när hon vågade sig nära nog för att fota deras fina strukturer.  Många minnen tar vi med oss från en ljuvlig tid i Kenya. Tack för oss!!

 

Lunchsällskap
Lunchsällskap

 

Safari myror på krigstigen
Safari myror på krigstigen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.