Slutet är här

friends

Två månader har gått och Kenya har varit en härlig flykt från vardagslivet i Sverige. Det kommer kännas konstigt att komma tillbaka hem. Samtidigt så känns Kenya mer hemma än Sverige just nu. Eftersom vi har anpassat oss efter levnadssättet här blir det konstigt att ställa om sig till det svenska levnadssättet igen. Uppsatsen börjar också hitta till sitt slut. Vi är inte helt klara, men snart.

Vi är så glada över att ha fått möjligheten att göra denna resa vilket vi inte kunnat göra utan MFS-stipendiet. Det känns fantastiskt att vi har fått göra en studie om något vi brinner för och kan känna oss stolta över. Kan bara rekommendera till alla att söka MFS för denna upplevelese är ett minne för livet och har förändrat oss båda som personer på ett positivt sätt. Kenya är helt enkelt ett andra hem och det är inte sista gången vi sätter vår fot här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *