Första Veckan

Hejsan,
Nu har jag varit i Bolivia lite mer än en vecka. Jag kom fram fredagen den 28 mars och blev överraskad av mina vänner från min studietid här i Bolivia förra året med en weekend resa till djungeln och ta det lugnt på ett hotell för att få ny energi till uppsatsskrivandet.
Det var helt underbart och jag  fick verkligen nya tag för att äntligen påbörja uppsatsskrivandet.

Som tur var har jag fortfarande kontakt med universitetet där jag studerade under förra vårterminen och de har erbjudit mig en massa hjälp med allt från tidnings arkiv till råd från handledare på deras universitet. Det känns rätt skönt att ha lite akademisk hjälp här borta också.

Nu hade jag tänkt att sätta mig på biblioteket en stund och läsa igenom lite texter som jag blivit rekommenderad.

Massor med hälsningar från Bolivia,
Andrea Karlsson

DSC_0472

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *