Snart dags för avfärd!

Det känns oerhört konstigt att sitta här i Malmö bland allt som jag är så van vid. Lukterna, människorna och det där blaskiga regnet som låtsas vara snö. I vanliga fall skulle det givetvis kännas helt normalt, men när jag vet att jag kommer ha en helt annan hemmiljö en tid framöver blir jag lite fundersam. Som en härlig start på resan vill jag därför dela med mig av två underbara klipp som jag rekommenderar ALLA människor att se:

http://www.africafornorway.no/

Jag tror det mesta är fixat inför avfärd och i övermorgon sitter jag på planet på väg mot Tanzania. Det ska bli sjukt roligt att komma tillbaka dit, hälsa på kusinerna och kidnappa de där galet gulliga kusinbarnen jag har sett på bild. Så mycket nytt jag kommer lära mig dessutom! Alla intervjuer som ska göras, alla intryck som ska försöka förstås, all mango som ska ätas… Mina förväntningar är både stora och små medan mina förhoppningar är enorma. Hur det än går blir det obeskrivligt skönt att slippa vinterkylan!

 

Ett svar på ”Snart dags för avfärd!”

  1. Första gången på väldigt länge som jag läser något du skriver – och direkt återupplivas känslan av att vara inne på poeter.se och läsa dina dikter, eller sitta i din säng i Nybro och läsa sångtexter du skrivit. Jag trycker på uppdateringsknappen var femte minut i väntan på fler inlägg kära syster.

    <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *