En vecka på motorcykel

Njuter av en fantastisk vecka i Masaya. Åker motorcykel runt till olika ekologiska lantbrukskooperativ och gör intervjuer och observationer. Ordet monokultur finns inte i detta diverisfierade land. Får vara med på utbildningar om hur organiskt gödningsmedel tillverkas. Jag har också fått delta i utbildning om vad, varför och hur jämställdhetsperspektiv kan och ska integreras hos de kooperativ som organisationen jag är hos nu får stöd ifrån. Igår kväll, i kollsvart mörker fick jag lära mig att hämta honung från miljoner surrande bin.
Har med min dator men jag är för trött för att skriva på kvällarna. På lördag och söndag ska jag försöka skriva hela dagarna.

2 svar på ”En vecka på motorcykel”

  1. Det är verkligen inte lätt att orka skriva under de aktiva dagarna. Och glöm inte att pausa när du väl sitter o skriver. Det kan ta otroligt mycket på krafterna.

    Du verkar uppleva spännande saker och vara på äventyr. Kul. Glöm inte att notera även det som händer utanför studien. Jag själv skriver ner allt som jag lär mig som är nytt eftersom 8 veckor är en lång tid för minnet och jag är inte säker på att komma ihåg allt ändå, när jag väl kommer hem.

    Lycka till i helgen!
    //Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *