Miljöombyte till 100%

Under några dagar har jag bytt miljö, träffat andra människor och funderat lite. Jag har varit norrut i Indien på ”sista-minuten-resa” och fick ihop en trevlig tur. Under dessa dagar har jag sett platser och företeelser, jag aldrig tidigare sett eller varit med om. Det har varit så många intyck att en del av förra veckans händelser bleknade bort. Jag har ridit elefant i Jaipur upp mot Amber Fort, precis som förr i tiden. Jag har sett Taj Mahal som är en otroligt imponerande byggnad och så har jag sett liv och död i Varanasi.

Jag har verkligen fått ny inspiration till mitt arbete med uppsatsen, fältarbetet och mina kontakter. Under den tid som är kvar, två veckor, kommer jag enbart att arbeta självständigt och försöka få ihop den lilla information som saknas, på egen hand, för att kunna skriva en del av bakgrundsarbetet. Jag är återigen full av hopp att få ihop det som behövs.

//Åsa

2 svar på ”Miljöombyte till 100%”

  1. Låter som att du har en riktigt juste vistelse. Indien låter än mer lockande för varje inlägg du skriver. Lockande och spännande.

  2. Hej
    Ja, Indien är ett fantastiskt land. Bättre än jag kunde tänka mig. Dels för att det erbjuder ett helt annorlunda liv och kultur än hemma. Dels för att människorna är spännande. För att inte tala om min undersökning. Både skrämmande o roligt men framförallt otroligt intressant. Och så har Indien så många ansikten att visa upp. Olika delar av landet, har olika sidor. Så diversifierat.

    Varför inte luffa runt med tåg i Indien nästa gång du ska ut o resa? Jag kan erbjuda dig många bra tips, kompis. Only 20 roupies, just for you, my friend…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *