Åker om några timmar

Totalt förvirrad, stressad och lugn. Hur förberedd kan en vara? Kanske vill jag ha lite för mycket kontroll, men vaccinationsmedicinen gör mig alldeles groggig och lugn. Jaja, det blir nog bra!

 

Det här inlägget postades i KS - US av M. Ek. Bokmärk permalänken.

Om M. Ek

Jag studerar Miljövetarprogrammet vid Malmö högskola. I vår ska jag åka iväg till Nicaragua för att samla ihop material till min C-uppsats. Under min vistelse önskar jag ta reda på vilka hinder och möjligheter det finns med implementeringen av miljöpolicys i utvecklingsarbete och fattigdomsbekämpning i Nicaragua. Detta kommer att undersökas utifrån ekonomiskt, ekologiskt och socialt perspektiv. Till min hjälp har jag Kooperation utan gränser och deras samarbetskooperativ runt om i Nicaragua. Jag hoppas på en väldigt berikande resa som ska hjälpa mig förstå mer av allt jag inte förstår och kan kasta omkull allt jag redan förstått.

2 reaktion på “Åker om några timmar

  1. Hej M! Hur du än förbereder dig så missat du ändå något. Det hör till. Lycka till med ditt fältarbete och din vistelse. Jag hoppas på fotot som du utlovat!!
    //Åsa

  2. Ja, det hoppas jag med! Igår fick jag reda på att det också kan regna grodor här!
    Får lite lust att ändra tema totalt på min uppsats, hehe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *