Analysen, la salsita och ett volontäruppdrag!

Hola amigos!
Jag och Malin har pratat en del om möjligheten vi har fått genom MFS. Det är genom MFS stipendium som vi har kunnat träffa alla organisationer och få höra om allas personliga historier, samt att få upptäcka Colombia. De vännerna och kontakterna vi har fått är tack vare MFS stipendium och det kommer vi alltid vara tacksamma för.
De sista veckorna närmar sig sin slut och det som står kvar är – analys delen. Genom att vi har börjat skriva vår analys, har vi upptäckt nya dimensioner, tankar och teman inom intervjuer…Det är som att se insamlad data från en annan vinkel…

Under tiden vi inte skriver, vilket är kvällstimmar, så lagar vi en del mat och bakar och bjuder människor att få smaka på olika, svenska specialiteter. Vi har också haft chans att utföra några dagsutflykter i djungel, samt att dansa salsa som aldrig slutar spelas på radio eller gatorna. Innan vi anlände till Cali, hade vi inte ens aning att det är så mycket salsa här runt omkring.
Under tiden vi skriver vår uppsats och tränar lite salsa, har vi också hunnit att bidra med vår engelska kunskaper. Jag och Malin har fått uppdrag att lära ut grundskolebarn – engelska. Det har känts meningsfullt att kombinera skrivandet, med ett volontäruppdrag.
Ta hand om er och vi hörs:)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.