Tillbaka i Mumbai

Hej igen,

Nu är jag tillbaka i Mumbai. Så otroligt tomt, har nästan hela hostlet för mig själv. Gillar det : ) Slutskedet nu på uppsatsen. Det känns ok. Diskussionen stagnerade helt, har tagit otrolig tid att få ihop något jag är hyfsat nöjd med. Så många lösa trådar som inte riktigt leder någonstans. Tre dagar kvar i Indien, ska äta lunch med min kontaktperson på onsdag, om han dyker upp, vet man aldrig! Sen bär det av mot sommar i Sverige.

Hallå! Om det är några som faktiskt läser den här bloggen och som tänker att ni kanske vill söka, så gör det!!! Fy farao va fint det känns att avsluta fem år på Malmö Högskola i Indien, med sol och bad och att få skriva om något man tycker är intressant. MMmm!

Hursom, ska jag skypa med handledaren innan deadline imorgon, önska mig lycka till!

//Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.