Drömmen som blev sann

Det började redan för ganska precis tre år sedan, då vi, två nyvunna vänner, tillsammans satt på vår första matematikkurs och sa att vi ska göra vårt examensarbete i Asien. Och nu är vi här, i Indonesien, efter en lång planeringsperiod och en slitsam ansökningsprocess. Resan började redan i november, då vi tillsammans med Emilia åkte till Bali för att göra vår VFU. Denna upplevelse i sig hade krävt en helt egen blogg för att göra sig rättvisa, så den historian tar vi en annan gång. Vi kan i alla fall säga att det minsta den var, var fantastisk.

Efter VFU:n gick våra vägar åt olika håll, men efter fem veckor isär har vi nu äntligen återförenats i Sanur, Bali. Tyvärr har Stephies supermage kollapsat (det tog hela nio veckor med den indonesiska maten, power woman), men det stoppar inte henne; imorgon flyger vi till Surakarta, Java.

Peace out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *