Bara två vekor kvar

I morgon är det exakt två veckor kvar tills jag åker hem till Sverige. Min tid här har varit mycket spännande och givande på alla sätt och vis men jag kan inte stick unders stolen med att det ska bli skönt att komma hem. Hem till sin egen säng, äta med kniv och gaffel och framför allt tillbaka till mina älskade vänner, familj och sambo.

Förra helgen var jag i Yuanyuang och såg risterasserna. Det va oerhört vackert, byarna runt omkring var dock en chock. Det var mycket fattigt och de hade ingen kunskap om hygien. Det var ett spännande äventyr.

Denna helgen var jag i ett något mer turistigt ställe, jag var i Dali. Vacker gammal stad som har blivit uppbyggd igen. Jag såg några minoritetsbyar runt om sjön Er Hai, three pagodas och ett super fint tempel.

Nu måste jag återgå till mitt skrivande, som just nu går lite trögt men det vänder nog snart. =)

Zaijian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *