Tiden går…

Denna veckan har bara sprungit iväg. Jag har sammanställt intervjuer och observationer och börjat analysera mitt material. Så jag ligger mycket bra i fas enligt mitt tidsschema. Nu är det helg vilket innebär lite vila.

Ikväll var jag ute och tog en öl men några internationella studenter. När vi satt runt bordet kom vi på att vi kommer från fem olika världsdelar. Vi hade folk från länder som Uzbekistan, Italien, Mexico, Chile, Canada, Nigeria, Holland, Estland och Sverige. Sjukt coolt när man tänker på det. Vi provade även på att äta rostade gräshoppor och sen gick vi till KTV (kinesisk karaoke). En mycket trevlig kväll och rostade gräshoppor smakade inte så mycket faktiskt. ;P

2 svar på ”Tiden går…”

  1. Fantastiskt Amanda. Ett stort vidunderligt ovanligt spännande land -China. Passa på o njut och sug in visuella iakttagelser och kunskaper.
    Hälsningar Dan-Ove.

    1. Ja det gör jag verkligen! Jag upplever allt möjligt här både positiva och negativa saker som får en att förstå hur bra man har det i Sverige. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *