Nedräkning

Fred här!

Första inlägget. Känns stort.

 

På torsdag går flyget raka vägen mot Yangon, Myanmar. Raka vägen i det här fallet innebär 27 timmar och tre byten. Men fram kommer jag. Givetvis har jag väntat med att fixa allting till sista sekunden. Sitter med teori och metodologi för tillfället. Måste köpa nödvändigt krims-krams. Och organisera alla dokument, artiklar och litteratur. Men jag fick bekräftelse på mitt business-visa i förra veckan och första intervjun bokat så det känns smutt.

Preppa

Kort om min studie.

Jag kommer intervjua representanter från ett par organisationer och journalister i en delstat i östra Myanmar – Shan state. Tanken är att se på vilka sätt traditionella och nya digitala medier möjliggör civilsamhällets deltagande i landets demokratiseringsprocess. Förhoppningen är att mina resultat ska kunna utnyttjas för konkreta ändamål. Kanske i form av en kommunikationsplan.

Känns lite svajigt allting. Fortfarande osäker på vad jag kommer möta. Men samtidigt pepp! Blir garanterat en oförglömlig erfarenhet. Hoppas bara jag får träffa Aung San Suu Kyi…

 

På återseende!

Ett svar på ”Nedräkning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.