Erik håller inte vad han lovar.

De senaste dagarna har vår uppkoppling inte samarbetat vilket gör det omöjligt att fixa bilder.

Men vi har iaf kommit förbi magsjuka nr. 2 och utfört lite fler intervjuer. En av intervjuerna gjordes med en familj till en arbetare som omkommit i en olycka på ett skepp, hans bror som var med under intervjun skadades under samma olycka och kommer aldrig bli bra nog för att arbeta igen, familjen drabbades året innan olyckan av ytterligare ett dödsfall då deras tredje son omkom i en trafikolycka. Denna intervju va väldigt jobbig, föräldrarna hade inte fått någon ersättning och hade inte möjlighet att betala för vården av deras sjuka son som nu inte kunde få smärtstillande. Samtidigt pratade vi mycket om framtiden och de verkade helt uppgivna, pappan som började bli gammal tog alla jobb han kunde och tjänade 20-30kr per dag, de gick till mat och hyra och sen va de slut. När han inte längre orkar jobba har de ingen inkomst och var väldigt oroade över vad som kommer ske.

Väldigt svårt att föreställa sig hur de skulle vara att hamna i denna situation, och väldigt jobbig intervju att utföra, vi vill veta men samtidigt tar det imot att fråga då man ser hur dåligt de mår. Svårt att förbereda sig för dessa intervjuer.

Blev bara ett kort inlägg, kan inte lova bilder till nästa men mer text iaf.

/Andreas och Erik

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *