Äventyr

Nu har vi utfört fler intervjuer och även varit runt bland bostäderna kring yardsen samt besökt fiskare. På vår lilla runda stannade vi även för att prova en traditionell och väldigt speciell dryck som skulle vara bra för magen, vilket vi tänkte att de kan ju inte skada oss…..de va filmjölk, ljummen filmjölk med socker. Provade även på lite cricket nere vid fiskehamnen och spelade lite fotboll.

IMG_1120[1] IMG_1208[1] IMG_1212

Det här inlägget postades i KS - US och märktes av Erik & Andreas. Bokmärk permalänken.

Om Erik & Andreas

Hej! Vi heter Andreas Ek och Erik Engström Ingelsson och studerar Miljövetenskap vid Malmö Högskola. Snart befinner vi oss (eller kanske just nu när du läser detta) på sydligare breddgrader, närmare bestämt i Chittagong i sydöstra Bangladesh där vi ska genomföra en Minor Field Study inom ramen för en kandidatexamen. Tanken är att studera hur en stor industri i Bangladesh påverkar invånarna i kringliggande samhällen. Med största sannolikhet kommer resan att vara superintressant, både för oss och för er, kära läsare. Därför har vi har beslutat att dela med oss av diverse anekdoter under resans gång, försök att hålla till godo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *