Tid

Idag är det första dagen på vår trejde vecka borta. Skolan vi ska besöka har öppnat igen efter påsk och det känns skönt att äntligen få komma igång på riktigt. Tiden går både otroligt fort… och långsamt. Vi bor en bra bit från Moshi town, 2 timmars gång avstånd fram och tillbaka för att vara exakt, vilket gör att iallafall jag känner mig lite isolerad och rastlös, kanske den känslan släpper snart.

I veckan har vi besökt ett barnhem som drivs av en 2 kvinnor, en från Sverige och en från Schweiz. Simbas footprints. Vi har även varit på kurs i Swahili, vi lärde oss faktiskt en hel del, men kanske inte har det bästa uttalet, än 🙂

Nu ska vi återgå till vårt skrivande… Vi känner oss redan lite stressade, det ligger liksom i vår natur.

/Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *