Stressen kommer krypande..

Hej Bloggen!

Just idag känner jag både ångest och stress, tiden går för fort fram, jag hinner knappt med!
Förra veckan var det ju heliga veckan här (Semana Santa), alltså det vi kallar påsk hemma. Jag tog fyra dagar ledigt och åkte till kusten, en liten stad som heter Sámara. Jag åkte på torsdagen då all busstrafik var inställd under långfredagen, det tog sin tid, men efter 5 olika bussar och totalt 4 timmars väntande på olika busshållsplatser och med min knackliga spanska för att få reda på om jag ens var på rätt buss kom jag äntligen fram. Det var underbart att spendera 3 fulla dagar på stranden, sola, bada, dricka drinkar och bli imponerad av alla som surfade.

I måndags kom jag tillbaka och då började ångesten för uppsatsen komma, har nu bara två veckor kvar här och jag har försökt intala mig själv att det inte är hela världen om jag inte blir klar till deadline den 25 Maj. MEN jag vill ju så gärna bli klar och kunna börja söka jobb! Så denna veckan har jag kört på ganska hårt och denna helgen har jag bestämt för att stanna hemma och vara produktiv då jag åkt iväg nästan varje helg sen jag kom hit.

Huset vi bor i hade ingenting när vi flyttade in här, och fram till igår hade vi ingen spis. Det har ju fungerat bra då jag kan gå 2 km och äta på boendet med tjejerna men det tar tid att gå fram och tillbaka 3 gånger om dagen i massa uppförsbackar, vilket resulterar i mindre studier! Men igår fick vi en spis! Men det har faktiskt inte varit speciellt svårt att vara utan och jag får ångest att tänka på att åka hem till mitt överfulla hem när jag vet att jag inte behöver alla dessa ting, egentligen.

Nu ska jag återgå till mina studier sedan fira fredag!
Blev tyvärr inga bilder denna gången då jag inte lyckades ladda upp dem.
Trevlig helg!

Ett svar på ”Stressen kommer krypande..”

 1. Hej gumman!
  Jasså, Heliga veckan! Vad förpliktigar detta i? Verkar ju iallafall att du haft en stimulerande och trevlig vecka!
  Oj då, utan spis i sex veckor!!!! Hade INTE jag fixat iallafall! Ock ingen Kitchen Aid, hahahaha!
  Kollar klockan, 01.15 så nu är det dax och hoppa i säng!
  Ska försöka skriva nån rad imorgon på Messenger!
  Puss puss hjärtat mitt å va rädd om dej den lilla tid du har kvar i underbara Costa Rica! ♥♥♥♥♥ KÄRLEK ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *