GOD JUL!

God jul och god fortsattning allihopa! Nu ar vi tillbaka i Havanna efter tva fantastiska veckor pa cayo coco, ciego de avila och varadero. Massor sol och bad och lite ovanligt julfirande. Nu ar det inte langt kvar innan vi aker hem, vi har valdigt blandade kanslor. Men vi har hunnit allt vi behover gora infor studien och kanner oss valdigt nojda med det vi har astadkommit. Nu ska vi passa pa att njuta av havanna vara sista dagar och besoka alla vara favvisstallen och umgas med vara kubanska vanner.

Nar vi kommer hem och har tillgang till battre internet lagger vi upp ett mer informativt inlagg om kuba. Ha det gott tills dess!

Ett svar på ”GOD JUL!”

  1. Hej på er! Vad härligt ni ser ut att ha haft det! Vi är två tjejer som är på väg till Kuba till hösten för att skriva vår C-uppsats, vore kul att få komma i kontakt med er inför det för att se om ni har lite tips och idéer att dela med er av! Ni kan väl mejla mig vid tillfälle? Ha det så gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *