Dagen vi aldrig trodde skulle komma

Nu har vi anlänt till Phnom Penh. Flygresan till Bangkok från Kastrup var outhärdlig med en massa skrikande spädbarn och alkoholiserade män. Med ett försenat plan från Bangkok ändrade vi äntligen kambodjansk mark. Påpälsade i tre lager kläder svettades vi som djur när vi försökte förstå oss på hur man söker visum och trycker fingeravtryck. Våra ryggar bröts av den tunga packningen och våra ben är numera svullna som falukorvar. Men vad gör väl det? VI ÄR JU HÄR! Då tänker ni såklart att ja nu ska de ut och se byn och sånt där skoj. Men ack nej, vi håller oss på hotellet och beställer room service istället. Med fördragna gardiner och ACn på iskall styrka. Ikväll rör vi oss bort bland vimlet (om vi inte somnar tidigt) eller får för oss att unna oss varsin massage. Xoxo   image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *