Hej allihopa

Måste bara starta med att klaga lite på blogghemsidan som krånglar och segt internet. Är så extremt bortskämd med bra internet i Sverige. Det har varit ett litet äventyr varje gång som man ska försöka koppla upp sig, vet inte hur det gått för er andra som är i Tanzania just nu men ute här på öarna är det inte så bra uppkoppling. Så! Nu var det gjort! Känns som att en sten har lyfts från bröstkorgen, eller något sånt..

Ni undrar säkert vad vi har haft för oss sen sist? Svaret är att vi har gjort en massa! Skriviet på c-uppsatsen, övat på vår swahili, åkt på safari uppe i norra Arusha, beundrat vår guides otroliga laser syn ( såg en leopard som låg 500 meter bort), åkt tillbaka till Zanzibar.

Tiden här nere har passerat snabbt, börjar känna studiestressen krypa fram fastän jag vet att vi har varit duktiga. De känns samtidigt skönt att snart få resa hem, samtidigt som jag kommer att sakna vårat värdland, folket, stranden och att få höra swahili.

Delar med mig lite bilder, två på vilda djur och de andra från tiden spenderad på Zanzibar (Pemba).

 

P3190903 IMG_20140423_104132 P3190917 DSC_0024 DSC_0038 DSC_0622

P3190904 P3190909

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *