Skrivkramp och solbränna

Söndag 2013.12.01

Jag och Paulina sitter på vårt rum, mätta efter en utsökt fiskgryta, och frågar oss själva: vart tog veckan vägen? Det var över en vecka sedan vi var på forsränning, men det känns som om det var igår. Tveklöst beror detta på att vi inte gjort annat denna vecka än att skriva. Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Skriva, skriva, skriva, skriva, skriva, skriva, skriva. Det är en underdrift att påstå att man känner sig lite mossig i huvudet. Men – det har gett resultat. Vi har betat av ungefär halva uppsatsen vid det här laget, och nu återstår det viktigaste och svåraste: resultat- och analysdelen, samt metod-delen, som vi tänker spara till sist. Men vi känner oss taggade och hoppfulla. Än så länge är allt gott.

Personligen är jag tacksam för att vi inte har varit på några äventyr den här veckan, då forsränningen orsakade brännskador på mina lår och knän. Jag har roat mig med att visa upp brännblåsorna för tjejerna på rummet, som grimaserar åt vidrigheterna på mina ben. Det är väl ungefär så roligt det kan bli, samt att jag har roat mig med att dra av långa remsor uttorkad, död hud idag. Bortsett från det har det mest varit en smärtsam upplevelse, samt att det ser för jäkligt ut. Men efter en hel vecka inomhus ser jag nästan normal ut igen.

Idag är det första advent, och både jag och Paulina lider av julabstinens. Folket därhemma lägger upp bilder av pepparkakor och julmys på facebook så att vi blir tokiga. Vi försökte bota vår hemlängtan idag genom att spela julmusik från arla morgonstund, oj vilken julstämning det blev! Tommy Körberg och Carola är julsångernas kung och drottning! Tips: att lyssna på O Helga Natt är bra för att sparka igång kreativiteten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *