Kungligheter!! (Nilambur måndag 2.9)

kungligheter!! (Nilambur, Måndag 2.9)

 

Efter ett mindre festligt välkomnande av en monsunstorm i söndags, fick vi ett betydligt varmare välkomnande till skolan idag (måndag). Vi kan nästan titulera oss som kungligheter!

 

blir upphämtade av rektorn på vårt hotell. Det första vi möts av, vid vägen in till skolan, är ett stort plakat uppspänt mellan träden, där de hälsar oss välkomna till skolan – MED VÅRA NAMN!! Ett likadant vid skolans entré.

Redan här var vi tagna!!

Inte nog med det – välj granne vid grunden till skolan står all personal, högt uppsatta personer från distriktet från och ALLA 360 elever uppradade på två långa led, likt en gång för oss att gå i! kort togs och filmades gjorde det. Halvvägs genom möts vi av några elever som hade fått träna in fraser på engelska för att hälsa oss välkomna med blommor!! <3

ALLT DETTA FÖR OSS?? Vi kände oss som kronprinsessan med all denna fina uppståndelse.

vi känner oss verkligen hedrade och ärrade att få komma hit!!

 

Dagen följde sedan med möte, utstickande av kokosnöt (Carro hade problem), presentation, teepaus (mjölk till Malin som nämnt det i förbifarten), lunch (väldigt gott men svettigt) och rundvandring på skolan!

 

Sherly har verkligen gjort ett fantastiskt och gediget jobb på skolan – vårt arbete kommer bli toppen!! 😉 Hennes arbete överstiger alla förväntningar och hon brinner verkligen för det hon gör!! Här finns mkt att lära!!

Ett svar på ”Kungligheter!! (Nilambur måndag 2.9)”

  1. Det låter som att ni har det helt underbart 🙂 Det är ni värda!! Hoppas att allt går bra med arbetet, saknade er på introduktionen i måndags ;( Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *