Let the journey begin!! (Goa, Torsdag 29.8)

I tisdags var dagen kommen och dags för oss att äntligen börja vår resa!Dagen vi pratat om så länge hade anlänt. Kändes overkligt – men nu är vi här, i Indien!!

Är nu inne på tredje dagen och börjat lära känna Indien och dess invånare lite smått. Mycket har vi hört om detta mystiska land, positivt som negativt. Men nu är det dags för oss att skaffa en egen uppfattning!

Bland annat var det ju det här med den icke befintliga renligheten och “farliga” maten som vi hört så mkt om – “GLÖM INTE, ANVÄND HANDSPRIT och DICK ALDRIG NÅT ANNAT ÄN FLASKVATTEN,  ät heller inte kyckling, kött, fisk, sallad eller frukt”!!

Nä, frågan är ju vad vi då ska äta?!?Och tefter all mat vi serverats på hotellet börjar vi dessutom undra hur mkt indierna egentligen äter?? Eller är det bara oss de vill göda?!? Mycket och spännande, färgglad mat är det här ska ni veta och vid det här laget har Malin redan provat räkor, fisk OCH kyckling!!

Eftersom Vi börjar resan med lite semester befinner vi oss nu i Goa. Har ett hotell med både ac och pool, vilken vi till idag haft helt för oss själva! Idag fick vi däremot tillökning.. Plötsligt ljöd ett öronbedövande ljud över hela hotellet och Carro har nog aldrig sett någon ta sig så snabbt ur poolen då EN PADDA plötsligt tog sig friheten att ta sig ett svalkande dopp – Till Malins stora förskräckelse!! En arbetare på hotellet kom springandes och undra vad som hänt. En smått panikslagen Malin står på poolkanten och fick fram “A FROG IN THE POOL”!!! Skrattandes svarade han att “de är överallt och lär nog inte äta upp dig!” Tror han det skulle hjälpa?!?

Pluggandet går sådär för stunden – regna sömnmedlet men en del nya artiklar har vi fått läst!! Tur vi vart effektiva innan avresa!! 😉

På lördag (31.8) är det slut på semesterlivet och vi tar vårt pick och pack och drar med tåget mot sydligare breddgrader!! Kozhikode och Nilambur – here we come!!

På måndag drar allvaret och alla lärdomar igång!! We are excited till tusen!!

Over and out!!

/M&C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *