kontraster och saknad.

Sen med bloggninen. Men jag kom ner till Bangkok den 16´e och mötte ann-katrin i den hittills största staden jag någonsin har satt min fot i. Vi stannade där i ett par dagar och befinner oss nu på en ö som heter Koh Chang. Men imorgon bär det av till Bangkok igen för att påbörja intervjuerna nästa vecka.

Bangkok är smutsigt, skräpigt, fullt med turister och allmänt kvavt. Den första veckan av resan har jag bara velat åka hem igen. Omställningen tog längre tid än vad jag trodde men saknaden är fortfarande lika stor och jag tror inte att det kommer bli bättre med tiden. Det som har hjälp är att vi har träffat jättetrevliga människor här nere som får tiden att gå snabbare. Sedan så blir det skönt att komma igång med intervjuerna också. Jag önskade att jag kunde utveckla mer om hur jag känner inför kontrasterna och alla intryck som finns här nere, men det är svårt att precisera och beskriva känslorna och tankarna som dyker upp. Förhoppningsvis blir det lättare med tiden.

/Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *