På plats i Manila

Hej!

Cilla och Annika har ordet. Det är vi som ska skriva om hur sjuksköterskor arbetar med rökprevention i  Manila, filippinernas huvudstad. Resan hit var trots de 20 timmarna gemytlig och nu är vi på plats på vårt hostel. Stället är beläget i ett väldigt fattigt område och intrycken är många. Trots jobbiga syner och kaosmycket folk har en trivsel infunnit sig väldigt snabbt och vi har en bra känsla över det hela.

Gatorna präglas utav lukterna från grillkök, avgaser och sopor. Det uppmärksammas snabbt att vi inte är härifrån och trots en ful outfit och svettigt anlete vill folk fånga ens uppmärksamhet med diverse utrop.

Det är lätt att finna vegomat och Anki har blivit klippt av en fin frisör.

Klart slut, fred ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *