Allahu Akbar, tillbaka från Zanzibar

Tjenare!

Vi kom, vi såg och vi överlevde. Detta hände på Zanzibar; vi blev solbrända, åt kryddig mat, läste intervjumaterial och skrotade på stranden. Det politiska läget på stranden var stabilt, i övrigt märkte vi inte heller av några oroligheter. Nu har vi några få dagar kvar här i Kampala, dem använder vi till att leta litteratur till vår studie och säga hejdå till stan och alla människor vi jobbat och haft roligt med. Att lämna Kampala känns relativt odramatiskt, vi ser mest fram emot att sitta på Orkanen, dricka starkt kaffe och göra någonting med allt detta material som vi har samlat in.

Att göra MFS här i Kampala har varit en himla intressant upplevelse, och vi rekommenderar alla (!!!) MAH studenter att söka stipendiet. Vi är nöjda med vår tid här och det mesta har rullat på utan några större problem. Vi hoppas att det ska fortsätta i denna anda även hemma i Sverige. Vi hörs då!

Anna och Ellen,

Ps, För er som gillar fläsk och ska till Kampala, ni MÅSTE besöka Nicodemus pork joint på Sir Apollo Kaggwa Road, ni vet vart ni hörde det först!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *