Samtidigt i Kampala

Hej!

Här kommer ett livstecken från oss. I vanlig ordning har en hel del hänt sen den senaste uppdateringen. Vi har hunnit bocka av några intervjuer och observerat en workshop, samtidig har vi haft Sverigebesök (mycket trevligt) och åkt på safari till Murchison falls nationalpark. Vi har sett en himla massa flodhästar,krokodiler, bufflar, antiloper, spindlar, ormar och blodsugande myggor…allt mycket spännande, förstås.

Den kommande veckan ska vi försöka samla in det sista materialet genom ytterligare några intervjuer, samt en fokusgrupp diskussion bland några av organisationens klienter. Veckan därpå väntar “Den stora transkriberingsveckan”…det kommer bli exakt så spännande som det låter, dessvärre. Denna vecka kommer förhoppningsvis vägas upp med en tur till Zanzibar för lite R’n’R. I övrigt så tematiserar vi gärna våra veckor, som de ordentliga studenter vi är. Den här veckan har vi till exempel “Hälsovecka”, vilket Anna firade genom att laga kikärtsbiffar med sallad till middag igår.

Ja, ni hör ju, det är hårda bud här i Kampala.

Anna och Ellen,

ps. Bildbomb kommer strax.

 

 

 

 

 

2 svar på ”Samtidigt i Kampala”

    1. Hej! Nä, vi åker på torsdag nästa vecka – om vi åker. Känns som att det är lite dåligt med info om vad som händer, har scannat nyheterna men tja, hittar inget vettigt. Så berätta gärna allt ni vet! Några kompisar till oss åker dit i morgon, så förhoppningsvis får rapport från dem. Hoppas ni har det bra på fastlandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *