Läsa och skriva

Vi är på resande fot söderut och har dålig internetuppkoppling mest hela tiden. För en vecka sedan hade vi ett mycket givande skype-möte med vår handledare i Sverige. Vi fick mycket energi och ett lite nytt spår att sätta oss in i. Det passade oss ganska bra, då vi är ute på upptäcksfärd nu under tio dagars tid.

Eftersom vi inte har tillgång till vårt studieområde dessa dagar, sitter vi och läser, läser, läser och skriver. Efter fyra veckors intervjuande och observerande känns detta väldigt inspirerande. Som tur är hinner vi med ett dopp i havet mellan varven.

I morgon ska vi på safari i Yala nationalpark som ligger i sydöstra Sri Lanka. Då får nog böckerna och datorn vila hela dagen. Vi ser fram emot att komma tillbaka till universitetet och rutinerna nästa vecka, men först njuter vi lite till av sol, bad och plugg i en härlig kombination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *