tåg mot uppsala

Så var vi på väg mot uppsala o den första etappen på vårt afrikaäventyr. Emelie öbskar att byta alla vokaler mot tyska ü’n o jag kämpar på att skriva detta från min Smartphone. Det är snö o jvligt kallt, sloen skiner o luften är hög. Vi är trötta men glada. Tallarna omringar vård färd.
Vi har insett att tydlighet är ett nyckelbegrepp i denna process, främst i kommunikationen med sjukhusmanagern som annars gärnar tolkar på sitt sätt, vilket han gör rätt i då han självklart har sin tolkningsrätt, men kan bli fel o kosta os skjortan, bokstavligt talat. “I want ur shirt if we’re gonna do this”
Känns jvligt nice att redan ha skribit vår pojektplan nu när alla klasskompisar kämpar med sina. Vi jar d chill o pluggar inföt nästa kurs helvetestenta.
Dagens låttips: felenko fefe -låtnamn okänt. Awolnation-burn it down

Ha d gott – shark

Ett svar på ”tåg mot uppsala”

  1. Ja, kommunikation är a och o. Däremot är det inte alltid som den stämmer. Man kan tro allt allt är klart o sen visar det sig att det inte är det. Förutse allt, så går det bra. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.