Sista veckan och sista inlägget

Hooola a todos y todas,

Nu har vi haft vår sista helg tillsammans här i Cali och Rolanda är påväg norrut för att resa runt i Colombia och Brasilien medan jag, Malin, stannar ett par veckor till här i Cali. Uppsatsen ska presenteras i augusti och är därför inte helt klar, fattas lite finslip på diskussion och korrekturläsa. Men det sparar vi till juli när vi båda är hemma i Sverige igen. Det var dags för en paus nu efter två månaders intervjuande, läsande och skrivande på tre olika språk.

Under vår sista helg, med besök från Sverige, gjorde vi en roadtrip till Cristo Rey, en utkiksplats i Cali, och Kilometro 18 som är ett svalt område i bergen dit man åker när det är allt för varmt i staden och man är sugen på något som liknar svenskt höst-rugg och varm choklad med ost i. Det fortsätter förvåna oss att Colombia varierar sååå mycket i temperatur, kultur och landskap bara efter en halvtimmes körning. Vi dansade även lite salsa, promenerade i stan och åt god mat.

Roadtrip med fina vänner, från Sverige och Colombia

Detta blir sista inlägget från vår resa och vi hoppas vi inspirerat fler till att ta chansen att söka MFS och resa till ett land du intresserar dig för och skriv om något kul, spännande, orättvist, sorgligt eller whatever. Det har varit utmanande vid flera tillfällen, meeen så otroligt lärorikt och helt klart värt det.

Här tillsammans med Damaris, vår tolk och nu nära vän

 

Un abrazo graaaande!

Malin y Rolanda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *