III veckor har redan passerat! Tiden går så fort!

Hejsan svejsen alla!

Det är ungefär tre veckor sen vi lämnade Sverige och åkte iväg för att uppleva den tredje största staden i Colombia (Cali). Jag skulle vilja skriva att det ungefär som Malmö som är Sveriges tredje största stad, men icke! Cali till skillnad från Malmö innehar två millioner människor och det är lätt hänt att man går vilse i denna stad. Dock finns det två millioner människor som skulle vilja hjälpa till om något märkligt skulle uppstå. Såklart, har vi fått lära oss rätt snabbt att det inte går att vandra runt hur som helst i denna stad, speciellt på kvällarna! Det är då alla vampyrerna kommer ut!
På dagarna har vi svettats eftersom det är super varmt här. Malin verkar ha lättare för värme, än mig. Jag skulle kunna skoja att jag hade kunnat åka till Sverige för några dagar, bara för att andas in lite kyligare luft!
I veckan har vi åkt till Juanchaco. Det tog ungefär 4-5 timmar att komma dit. Först tog vi en buss i tre timmar till Buenaventura och därifrån tog vi en båt till djungel. När vi anlände så mötes vi av den vilda naturen och en guide som skulle visa oss runt! Det kändes underbart att ta en paus från stadens puls och befinna oss närmare det gröna. Vi besökte vår intervjuperson för att fråga om tiden som skulle passa henne att ta emot oss. Det var en kvinna med ett stort leende på läppar och färgglada kläder. Efter att ha ett intervju har vi besökt en skola som ligger precis intill damens hem och butik. Vi blev inbjuda att träffa elever och delta på en lektion. Vi fick till och med dansa och sjunga med kidsen! Det intressanta är att man inte behöver kunna språket för att kommunicera med barnen!
Efter resan i djungel hade vi inte enbart intervjuer i våra fickor, men även en upplevelse rikare. Såklart var det trevligt att komma hem till Cali och njuta av en vardagslyx som att kunna ta en varm dusch.
Med vänliga och somriga hälsningar Rolanda och Malin<3!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *