Livet på Resort

God morgon,

Jag skriver som en dåre. Så fort jag öppnar ögon tar jag fram datorn och börjar pilla, och skriver det sista jag gör innan jag går och lägger mig. Känner nu! att jag börjar kunna slappna av. Men jag har en fin enkel och mycket trevlig rutin. Går upp på morgonen, sätter mig på innergården och skriver, väntar på samma frukost som jag beställer varje dag, Masala omelett och kaffe och en skål med mango. Häromdagen beskrev de olika sorters frukost som går att göra med ägg för att de trodde jag inte visste, de trodde jag beställde samma av okunskap, börja beskriva pannkakor, och scramble och kokt och stekt ägg, men jag äter fortfarande min omelett.

Ja ni, skrev klart tidigare forskning i förrgår, vilket var kämpigt så jag varvade med Pina coladas. Riktigt goda har de här. Och hänger med katterna, två tvillingkattungar.

Ska skriva klart diskussionen så är jag i princip färdig.

Hejdå!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *