skriv skriv skriv

Hej hallå,

Allting löste sig tillslut i Mumbai, alla intervjuer avklarade, alla papper påskrivna och efter att ha transkriberat sitter jag nu och skriver på uppsatsen dagligen. Har haft besök från Sverige, som tog lite tid, så nu håller jag på att komma ikapp. Istället för att skriva i Mumbai har jag förflyttat mig till Goa, så nu bor jag på ett resort med pool och jobbar med uppsatsen på deras innergård. Det är otroligt mysigt. Har också börjat komma till den roliga delen av uppsatsen, diskussionen. Ska bli intressant att titta på mina intervjuer från Deweys ögon. Annars händer det inte mycket. Har en fin rutin av yoga, bada, skriva, läsa, äta. Väldigt skönt med egentid också, från att ha bott i ett dorm i en våningssäng i en månad har jag nu eget rum, och massa tid att fokusera.

Hej så länge!

/ Michaela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.