VALPARAISO

Under veckan som varit har vi begett oss till Valparaiso. Valparaiso är en fin gammal hamnstad som ligger två timmars bussfärd från Santiago och väldigt känd för sin street art. Här har vi gått runt och fotat massa men främst har vi suttit och skrivit. De går undan nu! Alla transkiberingar är klara, metoddelen är nästan klar och vi sitter och försöker föra in all relevant fakta i resultatdelen. Det är för det mesta kul men stundvis behöver vi våra pauser. Under helgen unnade vi oss en vistelse till de några fina vingårdar som ligger runt omkring Valparaiso. Mycket gott va de! Denna veckan tänkte vi stanna i Valparaiso och fortsätta med vårt pluggande!

Hoppas ni alla har de bra!!!

Varma hälsningar från Chile

Det här inlägget postades i Uncategorized av ac9605. Bokmärk permalänken.

Om ac9605

Hola bloggen! Vi heter Maria och Magdalena och är båda 27 år. Vi kommer från Gävle respektive Vänersborg och flyttade till Malmö för ca 4,5 år sedan för att börja plugga till lärare på Malmö högskola. Vi läser till gymnasielärare och har båda bild som förstaämne. Maria läser även till engelskalärare och Magdalena läser till historialärare. Vi är nu inne på den sista terminen på vår utbildning och har snart bara examensarbetet kvar. Tack vare MFS-stipendiet som vi fick ska åka till Chile och genomföra vår studie i Santiago, där vi kommer att undersöka om/hur gatukonstnärer använder väggarna i det offentliga rummet för att sprida politiska budskap, samt undersöka om/hur bildlärare kan använda just street art då de vill diskutera bilders kommunikativa sidor. Vi båda älskar att resa och ser fram emot att åka till Chile jättemycket (speciellt nu när Malmö är kallt och mörkt) och eftersom just Santiago är graffitins huvudstad är vi övertygade om att det kommer att bli en lyckad resa.

En reaktion på “VALPARAISO

  1. Roligt att fler svenskar besöker Chiles vackraste stad, eller den mest galna i alla fall.

    Vore roligt att träffa fler svenskar under VM och se matchen alla tillsammans någonstans. Valparaíso

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *