VALPARAISO

Under veckan som varit har vi begett oss till Valparaiso. Valparaiso är en fin gammal hamnstad som ligger två timmars bussfärd från Santiago och väldigt känd för sin street art. Här har vi gått runt och fotat massa men främst har vi suttit och skrivit. De går undan nu! Alla transkiberingar är klara, metoddelen är nästan klar och vi sitter och försöker föra in all relevant fakta i resultatdelen. Det är för det mesta kul men stundvis behöver vi våra pauser. Under helgen unnade vi oss en vistelse till de några fina vingårdar som ligger runt omkring Valparaiso. Mycket gott va de! Denna veckan tänkte vi stanna i Valparaiso och fortsätta med vårt pluggande!

Hoppas ni alla har de bra!!!

Varma hälsningar från Chile

Ett svar på ”VALPARAISO”

  1. Roligt att fler svenskar besöker Chiles vackraste stad, eller den mest galna i alla fall.

    Vore roligt att träffa fler svenskar under VM och se matchen alla tillsammans någonstans. Valparaíso

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.