Estamos aquí!

HOLA! 

Nu är vi i Lima! Det har varit en låååång flygresa, närmare bestämt 24 timmar. Under dessa 24 timmar har vi hunnit mellanlanda i både Frankfurt och Panama. Kollat på två olika filmer, ätit mat och försökt att sova.

Vi landade i Lima 00:00 och tog en taxi till vårt hostel som ligger i området Miraflores. Miraflores är ett område som är väldigt modern och lyxigt. Det kryllar av Starbucks, barer, klubbar och restauranger här. Det kanske inte är vad man har tänkt sig om ett U-land, men vi fick höra av en “local” att det finns enorma klyftor i Lima. Vilket också märks när man åker med bussen till andra delar av Lima.

Vi är extrem jetlaggade därav har vi somnat klockan 19:00 de första dagarna och vaknat vid 04:00. Vi har också hunnit med att träffa vår kontaktperson Julia och besökt organisationen. Det var väldigt spännande att träffa henne och hennes kolleger. Det kändes häftigt att stå framför Julia som vi har mailat med fram och tillbaka med i över ett år.  Vi kommer att berätta mer om organisationen i ett annat inlägg, ni får nöja er så länge med lite bilder.

Besos!

 

Från mötet med Red Sida
Från mötet med Red Sida
Böcker som organisationen har skrivit.
Böcker som organisationen har skrivit.
Fint graffiti på gatorna
Fint graffiti på gatorna
Inkamarket, där det finns massor med fina mönster
Inkamarket, där det finns massor med fina mönster
Kaktusar i varje hörn
Kaktusar i varje hörn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *