Tanga-Arusha-Safari-Arusha-Zanzibar

Ojoj, nu var det länge sen det skedde något från vår sida här på bloggen. Idag är det Hanna som skriver. Vi har lämnat TICC och Tanga, var ganska sorgligt tyckte jag, så många inspirerande människor och gulliga norrmän där. Den sorgen höll dock inte i sig speciellt länge för vi tog vårt pick och pack och drog på safari! Så otrolig upplevelse och skönt att få en paus från uppsatsskrivandet. Vi var borta i fyra dagar och åkte runt i tre väldigt olika och helt mind blowing parker. Vi var tex omringade av elefanter, en meter ifrån flera lejon, såg hyenor äta frukost, gnu och zebror så långt ögat kunde nå, hade hyenor utanför tältet på natten, safarimyror inne i byxorna, bockade snabbt av the big five, åt orimligt mycket pringles och bara njöt.

Efter det spenderade vi tre dagar i Arusha, var skönt med lite storstadsliv och behagligare klimat. Vi gick på museum, bio och runt på stan där alla försäljare mer eller mindre drog in oss i deras affärer. Igår satte vi oss på ett litet, litet plan och flög i en timme och hamnade på Zanzibar. Här har vi checkat in på en resort som under högsäsong varit waaay över vår budget. Planen är att skriva, skriva, skriva hela veckan då det inte finns så mycket annat än att sola och bada här så vi har relativt få distraktioner. Idag har vi tex kategoriserat intervjuerna så imorgon börjar skrivandet på riktigt, håll tummarna för oss!

Där jag sitter är det inte speciellt bra uppkoppling så det går inte att ladda upp några bilder men om en går in på insta och kollar #hannaliTZ så finns en och annan gobit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *