Julveckan

Hej igen!

Då var det ju på tiden för ett nytt inlägg här på bloggen. Veckan som gått har bestått av sol, julfirande och plugg såklart. På juldagen firar man jul här på Filippinerna och julbordet här där vi bor bestod av en hel grillad gris, grillad fisk, grillad kyckling, nudlar och lite annat smått och gott. Dagen bestod också av några lekar och lite julklappsutbyte.

Trots att det har varit julvecka har det dock fått bli en del pluggande. Vi har insett att tiden som är kvar börjar bli kort och det tar ju faktiskt ett tag att skriva ihop den där uppsatsen. I nästa vecka är det nyår och vi har faktiskt ingen aning om hur vi ska fira den än.

Nu har sju veckor passerat och tre veckor är kvar, tiden bara flyger iväg!

Kram från Filippinerna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.