Kaos natt

Hej hopp alla läsare!
Igår gick jag och lade mig rätt tidigt, klockan kan ha varit 22?
Kl 00.00 vaknar jag av att det är så himla varmt, jag ser att fläkten är avstängd och inser då såklart att elen har gått. Inget onormalt när man lever i Kenya.. hehe. Just the Life it is.. Så det blev en jobbig natt vilket resulterade i typ ingen sömn alls. Säkerligen 40 graders värme och myggor som susade i öronen.. Nu sitter jag på internet cafe, för det ösregnar ute, vilket betyder att det finns inte tillgång att komma ut i byarna och intervjua. Men imorgon får vi hoppas på bättre väder.. Man blir så beroende av saker här som man inte ens tänker på kan vara ett problem hemma. Utan el här innebär ju, man kan inte ladda telefonen, datorn, all mat i kylskåpet blir dålig.. Har man ingen mobil kan man kanske inte ta sig överallt, då det är bäckmörkt kl 19 och du kan kanske behöva ringa efter skjuss. Men som sagt nu sitter jag på ett cafe o laddar både dator och mobil…
Att vädret kan vara ett problem? Hemma sker allt i princip inomhus när du är ute. Men om vägarna är av “grus” blir det lera, och trampar man kanske man sjunker ner några dm vilket gör att man inte kommer någon stans. Så sånna saker är lite “jobbiga” ibland. Men då får man sitt studera lite anda nyttiga saker, som malaria, skriva  bakgrund till uppsatsen…
//Kramar från ett regnigt men varmt Mombasa

3 svar på ”Kaos natt”

  1. Vad roligt! En till som är i Kenya. Här i Nairobi är det dock inte lika varmt men väldigt behagligt. Intressant ämne till uppsatsen. Själv är jag konstant livrädd för att få malaria och blir hispig för minsta lilla höjning av kroppstemperatur. Lycka till med allt!

    1. Hahah ja, nej mombasa är överdrivet varmt ibland, men jag klagar verkligen inte! Ja, när man hör myggorna susa i öronen får man va lite försiktig 😉 hur länge ska du va kvar? kram och lycka till!

  2. Vad tråkigt att vädret sätter stopp för intervjuerna! Hoppas det har bättrat sig! =) Här på Filippinerna är det väldigt varmt och soligt, man blir nästan glad när molnen kommer fram =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *