Snart 1 vecka i landet

Idag är det fredag och jag har nu varit här i snart en vecka. Kom natten mellan lördag och söndag. Saker och ting har verkligen varit upp och ner, fram och tillbaka osv, men allt har gått bra.

Jag har varit på sjukhuset som ska hjälpa mig hitta informanter till mina intervjuer angående upplevelsen av att drabbas av malaria. Jag har fått låna böcker om malaria som jag nu ska sätta mig in i så jag förstår själva sjukdomsprocessen att intervjuerna kan bli så bra som möjligt.

“Staden” där jag kommer att göra mina intervjuer har jag bott i nu 1 vecka, men tyvärr trivdes jag inte där så bra, mycket ljud, mycket runt omkring som störde mig, inte helt säkert område så nu är jag på fri fot kan man säga. Allt ska inte gå som man planerar, eller hur?? Inatt sov hos en jag känt sen min förra resa här i Mombasa, och har precis tittat på en ny lägenhet. Den är jätte fin och precis vad jag letat efter. Nära internet cafe, nära stranden, nära till köpcenter osv. perfecto. Dock kostar den en aning mer, men sånt får man ta! Är verkligen glad att man har skaffat sig vänner och kontakter här nere för allt har gått så smidigt och lätt. Imorgon flyttar jag till mitt eget ställe så jag äntligen kan fokusera på det jag ska. Det har varit mycket annat i tankarna som har förstört koncentrationen men nu snart kan jag äntligen slappna av och slå mig ner. 10 veckor ska man ju vara här nere, så det gäller ju att man hittar en plats där man trivs på.

Nu ska jag sätta mig in i Malaria och börja skriva lite på bakgrunden.

Hoppas ni hemma och alla andra har det bra. Så hörs vi!

KRAMAR från Mombasa

Ett svar på ”Snart 1 vecka i landet”

  1. Oj vad jobbigt det lät med boendet, men skönt att du kommit till rätta nu! Kul att läsa lite hur du har det. Kram från Filippinerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.