Farväl

Hej hopp!

Igår kom jag tillbaka efter 5 dagar i Tamarindo. Det var lite väl amerikaniserat och för mycket turister där för min smak, men det dög för sol,bad,surfing och träffa nya människor. Hade verkligen jättekul även om det blev mer fest än vad jag tänkt mig 🙂

Försökte mig på surfing igen, det gick ju sådär men fick många fina blåmärken som minne. Ett annat mindre roligt minne jag fick med mig var bedbugs. Vaknade upp en morgon och halva ansiktet var svullet och jag hade bett överallt, kände snabbt igen symptomen då jag råkade ut för det när jag bodde i Australien. Så det blev att åka hem och hällande kokande vatten över alla kläder och nu tror och hoppas jag att jag blivit av med dem. Utöver dessa fina upplevelser råkade jag också bli av med min telefon, kan egentligen bara skratta åt min snurrighet.

På Söndag åker jag hem med blandade känslor, på ett sätt känns det kul att komma hem och träffa alla och verkligen sätta igång med uppsatsen så jag kan bli färdig, men samtidigt känns det sorgligt och ledsamt att åka ifrån denna stressfria plats!

Här försöker jag mig på att komma upp på brädan
Här försöker jag mig på att komma upp på brädan
Gick sådär..
Gick sådär..

2 svar på ”Farväl”

  1. Tack Sara för dina skildringar! Lycka till med sista veckan så hoppas jag att vi ses här hemma framöver.

    Vänliga hälsningar
    Viktoria, MFS-handläggare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *