kärleksbrev

hej!

idag käkade vi frulle på en restaurang för att samla krafter inför en intervju. vi har aldrig i vårt liv varit på en restaurang som många gånger som vi varit på faze 3 i Entebbe. sen tog vi boda bodan till hospitalet för intervjun, satt och chillade lite smått utanför sjuksköterskeexpeditionen i väntan på syster. sen pga. arbete var vi tvugna att postponera intervjun till fredag. bra tänkte vi som hursomhelst inte var särskilt upplagda för intervju, så gick vi ner till sjön via botaniska trädgården som slog oss med häpnad. så vackert! så lätt att andas!

uppsatswise går det framåt. vi är på sjukhuset typ varje dag och bekantar oss med olika aspekter av det ugandiska sjukvårdssystemet.

då Entebbe är en ganska liten stad där många känner många har vi lärt känna ganska mycket folk. riktigt sweet och härligt. nu kommer jag inte på något mer att säga mer än några få avslutande ord.

jag känner mig kär i livet, jag älskar min syster linnea och jag tänker på er därhemma, utan att direkt nödvändigtvis sakna er i onödan. soon we shall meet again.

eder, Madeleine ( Linnea är alltid med mig spirituellt)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *