Radioskugga

Efter tio dagar i Bumbuna är jag nu tillbaka i civilisationen. Det blir svårt att hålla kontakten med nära och kära utan internet. Men nu är det problemet löst då jag är tillbaka hos min första surrogatfamilj, och har internetuppkoppling på 15 min avstånd.

Jag är mycket nöjd med min tid i Bumbuna och har samlat in en stor mängd material. Jag har pratat med allt från människor på gatan till högt uppsatta chefer till tribal leaders, och all data tyder på att något inte står rätt till…….. Vad den/de felande länken/länkarna är får min uppsats svara på.

Nu har jag också etablerat kontakt med en person i Port Loko som är det hamnområde där järnmalmen lastas och skeppas till Europa. Så om några dagar bär det av mot Port Loko.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *