Introduction Letter!

Nu börjar det rulla på här nere i värmen. Organisationen som jag är i kontakt med i Sierra Leone har färdigställt mitt letter of introduction för att göra det lättare för mig att komma i kontakt med rätt folk när jag nu ska bege mig norrut för att göra mina intervjuer. Dock är den personliga kontakten inte riktigt etablerad med nyckelpersoner i norr än, men vi jobbar på det. Det tar lite längre tid, men jag tror att det blir bäst om det får ta den tid det tar. Det viktigaste för mig är trots allt att komma i kontakt med “rätt” personer, inte bara vem som helst. Annars går det mesta sin gilla gång. Jag har skaffat ett nytt billigare boende och trivs väldigt bra i min nya stadsdel. Människor är väldigt öppna och trevliga och kommer gärna fram och snackar om i princip vad som helst. En sak har de alla gemensamt; övertygelsen om att Sierra Leone is a peacefull country. Jag kan inte annat än hålla med 🙂

Ett svar på ”Introduction Letter!”

  1. Ett tips, ha tålamod och vänta inte alltför länge skulle de inte svara på mejl är det nästan bättre att dyka upp på deras kontor. I Ghana är det i alla fall så att de föredrar att man kommer in på kontoret helt oinbjuden (oacceptabelt i Sverige!). Finns det någon som kan tala med en den dagen så gör de de, annars ger de oftast dig en ny tid. Sen så är det helt ok att ringa till deras privata telefoner medans hemma i Sverige skulle de direkt hänvisa till mejlen. Lite skillnader som jag har observerat. Kan tänka mig att det fingerar på liknande sätt i Sierra Leone. Kul att du trivs bra i din nya lya! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.