Äntligen framme

Flyget från Helsingfors till Bangkok tog 9 timmar. Då skulle en ju kunna tro att alla passagerare skulle komma fram relativt utvilade, med en liten släng av den sedvanliga jet-lagen bara. På flygningen AY089 fylldes dock 90% av tiden med maniska barnskrik och högljutt snarkande. Jag sov ingenting utan tvingades titta på filmer med finska (för mig alltså obegripliga) undertexter. Men tro inte att jag misströstar; jag är bara mycket tacksam över att jag varken är förlovad med någon som snarkar eller har barn!

Fantastiskt nog har jag också lyckats tajma min resa så väl att jag imorgon kommer att kunna delta i ett seminarium på mitt gamla universitet (Thammasat) om just mitt uppsatsämne (konflikten mellan Arakanese och Rohingya i Myanmar), så mitt arbete startar helt oväntat redan imorgon här i Bangkok.

Imorgon kväll flyger jag till Yangon och kommer spendera kvällen med att återse så många nära och kära som möjligt…sen börjar den riktiga resan!

På återseende (eller återskrivande eller vad det kan tänkas kallas)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.