Back in Sweden

Det har nu gått två veckor sedan jag kom hemifrån Kairo. Det är självklart en helt annorlunda miljö och det är mycket man måste smälta. Jag satt och kollade på mina bilder häromdagen och insåg att jag fått uppleva så otroligt mycket.

Det är så många som frågar hur man har haft det och vad man har gjort… och där står jag med känslan att jag har haft det otroligt bra och roligt men vad har jag gjort? Ja, det är väl saker man gör som tar tid att smälta. Dessutom har jag stora delar av studien som fortfarande måste skrivas, därför känns det nog som att jag fortfarande lever kvar i Kairo (förutom att det är kallare).

Jag är så otroligt tacksam för möjligheten jag har fått med MFS, det känns verkligen som att jag fått ett helt otroligt underlag för min studie. TACK!

Just nu, jobbar jag på och hoppas på att bli färdig så fort jag kan.

Kram

V

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *